zondag 26 december 2010

Insider onthult geheimen van de RAND-corporation

Amplify’d from www.wereldgeheimen.nl





Insider onthult geheimen van de RAND-corporation
De op Cuba geboren journalist en auteur Alex Abella kreeg exclusieve toegang tot de RAND Corporation om hun archieven te bekijken. Wat hij ontdekte was een complot gedreven door gekke wetenschappers, behavioristen, en generaals, die van plan waren de Derde Wereldoorlog te starten en het Amerikaanse volk uit te kleden.



Eens was Alex Abella een scepticus ten aanzien van complottheorieën en de Nieuwe Wereld Orde, maar na zijn werk met de RAND Corporation is hij ervan overtuigd dat deze top-secret denktank de Amerikaanse overheid gedurende ten minste 60 jaar heeft gestuurd.


"We zijn allemaal de bastaard kinderen van RAND en we weten het niet eens", aldus Abella, zoals hij schetst hoe RAND begon als een organisatie rond de bouw van nieuwe wapens voor het leger, maar uiteindelijk zich uitbreidde in de politiek, wetenschap, geschiedenis en economie en nauw verbonden was met de Ford, Rockefeller en Carnegie stichtingen. Het besluit van RAND in de jaren 50 om de wereld naar een nieuwe wereld orde te modelleren heeft alles veranderd, met de ontwikkeling van "rational choice theorie," waarin mensen van burgers in consumenten veranderden, en zoals rechten en verantwoordelijkheden werden vervangen door keuzes en het leven van mensen langzaam werd gedomineerd, niet door de integriteit of waar ze voor stonden, maar door waaraan zij hun geld uitgaven.
bron: globalresearch.ca
See more at www.wereldgeheimen.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten