donderdag 11 november 2010

Gerenormeerd NASA astronaut bevestigt bestaan van buitenaards leven!

Amplify’d from www.earth-matters.nl

Gerenormeerd NASA astronaut bevestigt bestaan van buitenaards leven!

Het volgende artikel vertelt het verhaal over de reis van spaceshuttle Columbia en de vijf austronauten, die 17 dagen, 15 uur en 54 minuten duurde. Tijdens deze reis gebeurde er iets vreemds, iets zo vreemd dat zelfs bemanningslid Dr. Story Musgrave niet kon verklaren.

Op een gegeven moment verscheen er een groot discusvormig object net onder de Columbia. De shuttle was op dat moment zo'n 35.000 meter of zo'n 35 kilometer hoog in de lucht. Vanuit het niets verscheen een discusvormig object met een omtrek van ongeveer 30 meter. De astronauten kondne eerst niet geloven wat ze zagen.

Na de reis werd aan astronaut Dr. Story Musgrave gevraagd wat hij dacht dat het object was. Hij zei het volgende...

"I don't know what it is. Whether it's a washer, debris, ice particles, I don't know. But it's characteristic of the thousands of things which I've seen. What is not so characteristic is it appears to come from no where. You would think that if it's facing the dark side or facing a side towards you which is not reflecting the sun, you would think that you would see something there. It's really impressive."

Hij kan niet verklaren wat het object is, maar zegt hier meer van gezien te hebben tijdens zijn reizen. Wat hem bezig houdt is het feit dat het object letterlijk uit het niets kwam en dat het object zelf licht bleek te genereren.

In het artikel vertelt Dr. Musgrave verder dat hij bij ieder van zijn missies, zes in totaal, aan de objecten heeft gevraagd of ze hem mee konden nemen. Ook kaart hij aan dat "The Greys", de grijze mannetjes met amandel ogen, echt bestaan. Dit zijn woorden van een zeer gerenormeerde wetenschapper één van de weinige mensen die daadwerkelijk gezien hebben wat er zich buiten ons atmosfeer afspeelt.

Dr. Musgrave ging na deze missie met pensioen en heeft het zijn levenstaak gemaakt om zijn bevindingen over buitenaardsleven met de mensheid te delen. Dr. Musgrave is niet de eerste grote wetenschappelijke naam die uitkomt voor het bestaan van buitenaardsen. Niet alleen bestaan ze, maar ze spelen een grote rol in ons ontstaan volgens enkele van deze wetenschappers.

Dr. Musgrave wordt in het rijtje als Dr. Werner von Braun gezet. Dr. von Braun heeft ook al een aantal keren laten weten dat het bestaan van buitenaardsleven geen mythe is, maar een feit.

Read more at www.earth-matters.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten