vrijdag 6 augustus 2010

Gnosis en het buitenaardse | Advaita en complotten | eindelijk geïntegreerd!

Amplify’d from www.earth-matters.nl

James: Soevereine Integraal

Gnosis en het buitenaardse | Advaita en complotten | eindelijk geïntegreerd!
Aan het eind van 2008 verscheen op de website van Project Camelot een wel zeer bijzonder, geschreven interview. Het laat een wezenlijk ander licht schijnen op o.a. 2012, economie, spiritualiteit, Nibiru en Illuminatie.

Sovereign integral

Eerst een korte introductie van beide partijen:

Project Camelot (www.projectcamelot.org) is een initiatief van Kerry Cassidy en Bill Ryan die in eerste instantie een documentaire wilden maken over ufologie. Kort gezegd raakten ze aan de praat met diverse personen die wel voor de camera een getuigenis van hun ervaring af wilden leggen. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in het huidige Project Camelot. Het is een platform geworden voor klokkenluiders en onderzoekers, o.a. op het gebied van buitenaards bezoek en contact, tijdreizen, mind control, geheime geavanceerde technologieën, vrije energie, mogelijk komende veranderingen op aarde en het onthullen van plannen die bestaan om het menselijk ras te domineren. Het is uniek in zijn soort en er is wereldwijd grote belangstelling voor. Inmiddels zijn er meer dan 50 video’s met onthullende interviews gratis te bekijken (het betere puntje-van-je-stoel werk) of te downloaden, met daarnaast nog diverse tekstuele samenvattingen, onderzoeksrapporten, referenties en audio. Het bijzondere aan deze set-up vind ik dat ze in behoorlijke mate zowel spiritueel onderlegd zijn als een krijgermentaliteit hebben, een combinatie die zeker niet vanzelfsprekend is in zowel de hoek van het alternatieve nieuws en ufologie als in spirituele kringen. Ondanks de zwaarte van de onderwerpen weten ze daarom met succes het doemdenken, slachtofferschap en depressiviteit buiten de deur te houden en kijken ze hetgeen zich op dat moment als realiteit openbaart, met opgeheven hoofd, recht in de ogen.

Op de site van de WingMakers (www.wingmakers.org) is een fantastisch en diepzinnig sciencefictionverhaal te vinden dat diep in waarheid geworteld is. Het beslaat meer dan 1.000 pagina’s met prikkelende inhoud, exotische muziek, honderden schilderijen en originele kunst, poëzie en transmissies met diepzinnig inzicht. Deze inspirerende collectie heeft de potentie om ieders hart te raken en ieders geest te verheffen. Het materiaal wordt aan het publiek gebracht door een anonieme bron die simpelweg James wordt genoemd. De stof is zowel een spirituele onthulling als een geestverruimend avontuur dat leidt naar diepzinnige ontdekkingen die de mensheid wellicht te wachten staan. Dit interview is een hoogst ongewone zet voor James.

Project Camelot is erin geslaagd om een set penetrerende vragen te stellen waarop James op werkelijk fenomenale wijze heeft geantwoord. Hieronder is één van de vragen met antwoord integraal weergegeven.

Klik op de pdf om het gehele artikel te lezen.

Gekoppelde documenten

Read more at www.earth-matters.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten