maandag 30 augustus 2010

Waarvoor dient de overige 90% van ons DNA?

Waarvoor dient de overige 90% van ons DNA?



24-06-2004 om 09:15 uur | 52,142 bekeken | Gezondheid | WWW.NIBURU.NL | Print



Russisch DNA-onderzoek en 'het Fantoomeffect van DNA'.



De Russische biofysicus en moleculair bioloog Pjotr Garjajev en zijn collega's hebben baanbrekend onderzoek verricht naar de meer esoterische aard van DNA. Zij geloofden gewoonweg niet dat 90% van onze DNA 'junk DNA' is.



Uit het Duitse boek Vernetzte Intelligenz van Grazyna Fosar en Franz Bludorf:



Het meest recente onderzoek verklaart fenomenen zoals helderziendheid, intuïtie, spontane heling en heling op afstand, zelfheling, bevestigings- of affirmatietechnieken, ongebruikelijke licht-aura's rond mensen (vooral spirituele meesters), de invloed van gedachten op weerpatronen en nog veel meer. De Russische wetenschappers kwamen er ook achter dat ons DNA storende patronen in het vacuüm kan veroorzaken, waardoor ze magnetische wormgaten voortbrengen! Wormgaten zijn de microscopische equivalenten van de zogenaamde 'Einstein-Rosen' bruggen in de buurt van zwarte gaten (achtergelaten door gedoofde sterren). Dit zijn tunnelverbindingen tussen volledig verschillende gebieden in het heelal waardoor de informatie buiten ruimte en tijd kan worden doorgegeven. Het DNA trekt deze beetjes informatie aan en geeft deze aan ons bewustzijn door.



Wat we hier zien is 'Hypercommunicatie', waar informatie interdimensionaal wordt doorgegeven. Het is alsof het DNA opereert als een 'Stargate' (sterrenpoort) tussen deze dimensie en andere dimensies. In het boek staan verschillende verhalen hoe deze informatie via DNA gedownload wordt.



De Italiaanse componist Giuseppe Tartini bijvoorbeeld, droomde op een nacht dat de duivel aan zijn bed viool zat te spelen. De volgende ochtend kon Tartini het stuk precies vanuit zijn geheugen opschrijven; hij noemde het 'Trill Sonata van de Duivel'. Al jaren droomde een 42-jaar oude verpleger van een situatie waarin hij aan een soort kennis CD-rom werd vastgehaakt. De verifieerbare kennis van alle mogelijk denkbare gebieden werd toen naar hem overgebracht en hij kon zich dit de volgende morgen herinneren. Er was zo'n vloed aan informatie dat het leek of er een gehele encyclopedie werd overgebracht die nacht. De meeste feiten betroffen zaken buiten zijn persoonlijke database en er waren zelfs technische details waar hij absoluut niets van wist.



Er werd ook vastgesteld hoe deze informatie kan worden doorgegeven tussen individuen wiens DNA 'geactiveerd' is. Dit helpt te verklaren waarom vele van de Helderziende Kinderen complexe concepten kunnen uitwisselen met elkaar via een onzichtbaar web. Dit DNA communiceert over enorme afstanden. Wij weten nu dat precies als via internet, DNA zijn eigen informatie aan het netwerk kan voeden, data van het netwerk kan ophalen en contact kan leggen met andere deelnemers van het netwerk. Helen op afstand, telepathie of het op afstand waarnemen van het welzijn van verwanten kan op deze manier worden verklaard. Sommige dieren weten ook lang van tevoren wanneer hun baasjes van plan zijn naar huis terug te keren. Dat kan opnieuw geïnterpreteerd en verklaard worden met de concepten van groepsbewustzijn en hypercommunicatie.



De Russische onderzoeker Dr.Vladimir Poponin zette DNA in een buis en richtte er een laser door heen. Toen het DNA werd verwijderd, bleef het laserlicht zelf spiraalsgewijs voortbewegen, zoals het zou doen door een kristal. Dit effect wordt 'het Fantoomeffect van DNA' genoemd.



Men vermoedt dat energie van buiten ruimte en tijd nog door de geactiveerde wormgaten vloeit nadat het DNA werd verwijderd. Het neveneffect dat het vaakst optreedt bij hypercommunicatie en bij mensen zijn onverklaarbare elektromagnetische velden in de buurt van de betrokken personen. Elektronische apparaten zoals CD-spelers en dergelijke, kunnen gestoord worden en gedurende uren ophouden met functioneren. Als het elektromagnetische veld langzaam verdwijnt, functioneren de apparaten weer normaal. Vele helers en helderzienden kennen dit effect van hun werk.



Steeds meer kinderen worden geboren met deze verbazingwekkende capaciteiten en het wordt overduidelijk dat dit te maken heeft met de DNA-verandering. Dit is nog nooit voorgekomen op deze manier en veel onderzoekers geloven dat ons DNA tegen het eind van 2012 volledig functioneel zal worden [12 strengen DNA, red.]. Het is geen toeval dat 2012 het eind van de Maya-kalender is, het veronderstelde tijdstip van de Galactische uitlijning is en de verschuiving van het Pisces-tijdperk (Vissen-tijdperk) naar het Aquarius-tijdperk (Waterman-tijdperk) [het volledig eindigen van de invloed van het Vissen-tijdperk en het volledig tot bloei komen van het Aquarius-tijdperk, red.]. Nieuw onderzoek toont aan dat er nauw verband bestaat tussen DNA, de Zon en wat er in onze Melkweg gebeurt.



Heliosfeer

De Russische Nationale Academie van Wetenschappen in Novosibirsk, Siberië, heeft heel veel - weinig bekend - onderzoek gedaan naar de beweging van ons Zonnestelsel door de Melkweg. Zij heeft ook ontdekt dat wij ons in een gebied van ruimte bewegen waar de trilling hoger is. Wilcock verklaart dat de Zon een magnetisch veld heeft dat een ei rond ons Zonnestelsel vormt dat heliosfeer wordt genoemd. De heliosfeer heeft de vorm van een grote traandruppel, die op weg is naar dit gebied van hoog geladen ruimte.



[img6]

De basisstructuur van heliosfeer (foto: NASA)



De Russen hebben de voorzijde van deze heliosfeer bekeken en hebben gloeiende plasma-energie waargenomen die is opgewekt. Deze plasma-energie was 10 astronomische eenheden diep (een astronomische eenheid is de afstand van de Aarde tot de Zon: 139.500.000 km). Dus tien astronomische eenheden vertegenwoordigen de normale dikte van deze gloeiende energie die wij aan het eind van de voorzijde van het Zonnestelsel zagen.



Nu is dit gloeiende plasma 100 astronomische eenheden diep...dat is een toename van 1.000% van de totale helderheid van de energie het eind van de voorzijde van het Zonnestelsel. Dit betekent dat het Zonnestelsel zich beweegt in een gebied waar de energie hoger geladen is (fotongordel). Deze hoger-geladen energie zorgt er op zijn beurt weer voor dat het plasma wordt opgewekt en dat er meer wordt gevormd, dus zie je meer licht en helderheid. De energie vloeit dan naar de Zon, die de energie dan weer uitstraalt en verspreidt over zijn hete vlakten, die de Eclips genoemd wordt. Dit verzadigt vervolgens weer interplanetaire ruimte, die ervoor zorgt dat de Zonne-uitbarstingen sneller reizen en de energie op de planeten oplaadt.



Dit is bewuste energie die verandert hoe de planeet werkt, functioneert en welk soort leven het ondersteunt. De boventonen van de DNA-spiraal zelf zijn aan het veranderen. Dit is de echte, verborgen oorzaak van spontane massa-evoluties in vorige tijdperken. Alleen gebeurt dit nu allemaal tegelijkertijd en werkt het allemaal toe naar een crescendo (hoogtepunt) op het moment dat er een plotselinge verschuiving is. Dit geeft ons een aanwijzing dat wij werkelijk door bepaalde belangrijke veranderingen gaan. De geladen deeltjes die door de Zon en in ons Zonnestelsel worden overgebracht, zijn de factor die ons ontwikkelingsproces en onze DNA-verandering (is dit hetzelfde?) activeren. Wilcock verklaart: We kunnen het zien gebeuren dat de Zonne-energie hyper-dimensionaal van nature is en dat dit hoger bewustzijn teweeg brengt. Deze hyper-dimensionale toename bereikt zijn volledig breekpunt op het moment van ascensie, als wij volledig een gebied met hogere etherische dichtheid binnengaan...



Suggereert dit dan dat het menselijke ras, onder leiding van de Helderziende Kinderen, zich voorbereidt op een dimensieverschuiving? Het is duidelijk dat DNA-verandering hier een sleutelbegrip is. Het is bewezen dat de mensen met extra DNA-strengen deze 'extra menselijke functies' bezitten. Het is ook duidelijk dat de Aarde, Zon en ons Melkwegstelstel allemaal belangrijke veranderingen doormaken die ons DNA beïnvloeden en ons bewustzijn verhogen. Het lijkt erop dat we gewoon met de stroom mee moeten gaan en deze veranderingen moeten nemen zoals ze komen. De Helderziende Kinderen hebben dit altijd al gezegd.



Bron: The Psychic Children

Geen opmerkingen:

Een reactie posten